Тъщата на Пейо със заплахи към съсед: Ще те смачкам, нямаш представа какви връзки имам

0
С тези думи Красимира Трифонова заплашвала съседа си в Бургас Владимир Павлов
С тези думи Красимира Трифонова заплашвала съседа си в Бургас Владимир Павлов Снимка: Владимир Павлов / личен архив

С тези думи Красимира Трифонова заплашвала съседа си в Бургас Владимир Павлов

"Ще те смачкам. Знаеш ли какви хора съм смачкала, нямаш представа какви връзки имам в съда и в прокуратурата".

С тези думи тъщата на удушения Пейо Красимира Трифонова заплашвала съседа си в Бургас Владимир Павлов, твърди самият той пред "24 часа".

Близо три години доскорошната служителка на Външно министерство и бивш консул в Тайланд и Павлов, който е общински съветник, живеели на един етаж в блок в жк. "Лазур" на крачка от Морската градина.

Красимира, дъщеря ѝ Габриела Славова и баба ѝ Тона Трифонова обитавали двустайно жилище в кооперацията. Настанили се в него когато Габриела започнала работа в общината като младши експерт по младежки политики и превенции през 2020 г.

Конфликтът между бившата дипломатка, арестувана сега за убийството на зет си Пейо и общинския съветник започнал след едно обаждане от Павлов до тел.112. Преди около 3 години той видял, че 3-годишното тогава дете на Габриела е само на улицата пред блока и по думите му, всеки момент е можело да го блъсне кола. Павлов изтичал и хванал детето преди да е станал инцидент и веднага позвънил на спешния телефон.

"Имаше и свидетели на случката. Тук непрекъснато минават коли, улицата е оживена. Позвъних на тел.112 без да знам тогава, че има ли сигнал за дете в беда се задействат и самосезират много инстанции. Чрез прокуратурата автоматично бе заведена служебна проверка и веднага ме извикаха да давам обяснения в Пето районно управление. Изискаха всички видео и снимкови материали с които разполагам, разпитаха свидетели от входа", разказва Павлов.

Тогава, според Павлов, Красимира го обявила за враг номер 1. Започнали разправии между двамата, дипломатката непрекъснато пускала жалби срещу съседа си в полицията, като за респект използвала служебния си имейл адрес към МВнР.

Обвини ме даже, че искам да я убия и ми връчиха предупредителен протокол. А тя беше тази, която ме причака в градинката с метална тръба в ръката. Тогава я питах ще ме удари ли, а тя отвърна, че не само ще ме удари, но ще направи така, че все едно аз съм ѝ посегнал", твърди Павлов.

То е съветник няколко мандата, представяше се за човекът на "Възраждане" в Бургас, но през лятото на 2020 г. се разграничи, обявявайки, че е омерзен от лидера Костадин Костадинов. В момента е общински съветник от ПП "Сбор". По професия е строителен инженер и работи в сферата на строителството.

Павлов си спомня още, че за разлика от Красимира Трифонова, Габриела била винаги мълчалива. Особено в присъствието на майка си или баба си Тона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Моето име
    Минало-бешело...Връзки, основани на дашно междукрачие, изтъняват с напредване на годинките. Изперкалата шафр антия май още не го е разбрала.
  • 9
    2
    Читател
    Следствие,прокуратура,съд,затвор,това очаква самозабравилите сe фльорци,ако живеем в правова държава.
  • 19
    1
    Иван
    Сега да и дадат доживотен без право на замяна и да видим какви връзки има и как ще убива занапред
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари