Търсят с още един сонар изчезналите рибари

0
Днес операцията по издирването на мъжете приключи без резултат
Днес операцията по издирването на мъжете приключи без резултат Снимка: БГНЕС

Днес операцията по издирването на мъжете приключи без резултат

"Осигурено е още едно техническо средство - сонар, което ще бъде включено утре в операцията по издирването на двамата рибари в язовир Мандра. Техниката вече е монтирана на общинската лодка. Със сонара ще се обследва дъното язовира", съобщи кметът на Бургас Димитър Николов.

Днес операцията по издирването на мъжете приключи без резултат. В нея участват водолази, екипите на община Бургас, Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, полицията, горски служители.

"Момчетата работят при извънредно трудни метеорологични условия, но издирването трябва да продължи, независимо от песимистичните прогнози", посочи Николов. Той призова собствениците на модерни лодки с подходящо сонарно оборудване да подпомогнат екипите, включени в издирването. Те могат да звънят на тел. 112 или на дежурните телефони на Община Бургас - 056 841560 или 056 907218.

Двамата рибари влезли в язовира на 27 ноември около 23:00 часа и оттогава са в неизвестност. Техни близки са подали сигнал за изчезването им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    хахаха
    Има доста грамотни и оборудвани въдичари у нас, но се ловя на бас, че нито един няма да си топне сонара във водата за да търси браковци, които са му осигурили десетки капота в риболова. Влезли в 23 часа с мрежи преди никулден. ФФФАК ЮЮЮЮЮЮЮ ! Пейбек ис мадър факър. А ! Дано маломерни рибки и сомчета са се нахранили с тях, точно както те са правили през годините с тях. Мноо гадно. Влизаш за да ядеш риби, а на финала рибките хапват теб. Карма, както казват будистите. Ник Събев ги разбира.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари