„Търкиш еърлайнс“ отмени десетки полети

1
40 редовни полета от летище „Истанбул“ няма да бъдат изпълнени утре
40 редовни полета от летище „Истанбул“ няма да бъдат изпълнени утре

40 редовни полета от летище „Истанбул“ няма да бъдат изпълнени утре

Турският национален авиопревозвачТъркиш еърлайнс“ обяви днес, че отменя общо 40 редовни полета от летищеИстанбул“ заради неблагоприятни метеорологични условия, които се очакват утре в Истанбул, предаде телевизия СиЕнЕн-Тюрк, цитирана от БТА.

В съобщение, публикувано от пресслужбата на „Търкиш еърлайнс“, се уточнява, че поради неблагоприятните метеорологични условия, които се очакват в Истанбул, общо 40 вътрешни и международни полета за утре са отменени в съответствие с решение на MADKOM (Комисия по метеорология при извънредни ситуации).

Пътниците, които утре ще летят с авиокомпанията от и за Истанбул, са помолени да проверят полетите си на сайта на „Търкиш еърлайнс“.

През последните дни много части на Турция, включително районът на Истанбул, са обхванати от лошо време, придружено от проливни дъждове. Утре в Истанбул също се очакват дъждове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари