Тарикат "лети" в аварийната лента на магистрала "Тракия"

2
Другите шофьори чакат търпеливо в задръстването, но този джигит дава мръсна газ
Другите шофьори чакат търпеливо в задръстването, но този джигит дава мръсна газ Видео: TrafficNews TV

Къде са органите на реда, които да налагат санкции на заснетите в нарушение джигити?

За поредната абсурдна ситуация по време на задръстване на магистрала "Тракия", причинено от катастрофи, сигнализира читателка, предаде Trafficnews.bg.

Докато всички попаднали в неприятната обстановка трябвало да овладеят нервите си и да чакат на опашката, то нагъл шофьор се впусна в аварийната лента и създаде предпоставка за още катастрофи.

Видимо от кадрите, шофьорите са чакали в тапата, но водачът на Опел-а проявил тарикатлък, отбил вдясно и с мръсна газ запрашил по аутобана.

Възмутително в случая е и това, че липсвали и органите на реда, които да налагат санкции на заснетите в нарушение джигити.

Припомняме, че два инцидента блокираха движението по аутобана. Едната катастрофа стана в района на 68 км. При удара край разклона за Велинград са се ударили автовоз и камион на куриерската компания DHL. По първоначална информация единият камион е бил спрял, а другият се е ударил в него.

Щетите по двете тежки машини са значителни, като автовозът е изхвърчал извън пътното платно. Движението в района е силно затруднено, колите минават само през изпреварващата лента. По думите на нашия читател задръстването е около 2-3 км.

В района бе станал и друг инцидент между 2 коли, като при него няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари