Танцово студио „Импулс“ се завърна от Румъния с 13 награди

2
Русенските танцьори се състезаваха в 4 възрастови групи – „мини“, „джуниър“, „деца“ и „старши“
Русенските танцьори се състезаваха в 4 възрастови групи – „мини“, „джуниър“, „деца“ и „старши“ Снимка: Община Русе

Русенските танцьори се състезаваха в 4 възрастови групи – „мини“, „джуниър“, „деца“ и „старши“

Момичетата от Танцово студио „Импулс“ към Общинския младежки дом с ръководители Петя Бонева и Вероника Миланова се завърнаха от международен танцов конкурс в Брашов, Румъния. Участието им се реализира с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе - град на свободния дух“.

Над 20 състава от Румъния и България зарадваха публиката със своите изпълнения.

Русенските танцьори се състезаваха в 4 възрастови групи – „мини“, „джуниър“, „деца“ и „старши“, а изпълненията им бяха оценявани от международно жури.

Всички танцьори получиха специални медали за своето участие. В група „мини“ солото на Габриела Красимирова „Черен ангел“ бе класирано на второ място.

В категория „деца“ първи се класираха танците „Испански ритми“ и „Smile“, а на второ място са „Вещички“ и „Танцова въртележка“.

В категория „джуниър“ дуетът на Йоана Кръстева и Калина Попова „Две дами“ спечели първо място и специална награда - безплатно участие в конкурс в Испания през 2024 г.

В категория „старши“ танците „Continuation“, „Dance“ и „Пустинна роза“ бяха безапелационни първенци, а танцът „Българска шевица“ бе класиран втори. Соловите изпълнения на Калина Димова - "Lost", на Виктория Андреева – „Roxanne“, и дуетът „Магнити“ в изпълнение на Кристина Йотова и Гергана Георгиева също надделяха над конкуренцията и спечелиха първи места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари