Такси и лека кола се удариха челно в Русе

3
Тежка катастрофа стана тази вечер в Русе
Тежка катастрофа стана тази вечер в Русе Снимка: С. Челик, Фейсбук

Тежка катастрофа стана тази вечер в Русе

Инцидентът е станал около 19:15 часа на ул. "Филип Станиславов" в ЖК "Чародейка", където са се ударили челно таксиметров автомобил и друга лека кола, съобщи Кис 13.

По първоначална и непотвърдена информация има сериозно пострадала жена. Все още не е известно как се е стигнало до челния удар на пътната отсечка, която е с общо четири ленти - по две във всяка посока.

Към мястото пътуват екипи на Спешна помощ и полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    BA
    Това кръстовище е опасно. Само си предстваете да имаеш в този момент пресичащ пешеходец. трява там да се постави светофар. Това е от години, всеобщо нехайство - КАТ и Община. Те са безгрижно блаженство.
  • 10
    4
    Калоян
    Местния шериф си има достатъчно правомощия.... просто ги мързи да работят. Някой някога да е виждал шефа на КАТ? Не трябва много за да влязат нещата в релси.... абдикирали са от своите задължения и всичко е на самотек
  • 13
    3
    РУСЕ
    Град Русе се претъпка със гости, чужденци, местни неадекватни , гастарбайтери и всякакви диваци . Транзитен , граничен град на 80 километра от Букурещ. Управлението на такъв град изисква голяма дисциплина, по големи правомощия на местния шериф, затягане на контрола по улиците и така нататък. Това е по силите на местната власт.
  • 16
    2
    Гост
    Интересно бакшиша какво прави в насрещното? Добре, че е нямало паркирани автомобили както обикновено
  • 27
    1
    джони
    Една от най широките и хубави улици, пълно е със: дебили, неадекватни, грубо газещи през двойна непрекъсната, и още и още.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари