Такова оплакване за сертификатите не съм чувал за половин година в Германия, Швейцария и Франция накуп

2
Когато пролетта в Германия починаха 500 души за един ден (от 80 милиона население), Ангела Меркел се появи по медиите и каза "Оставете другото, толкова загубени напразно животи е ужасно!"
Когато пролетта в Германия починаха 500 души за един ден (от 80 милиона население), Ангела Меркел се появи по медиите и каза "Оставете другото, толкова загубени напразно животи е ужасно!" Снимка: Фейсбук

За вчера 5000 болни и 120 починали от Ковид. Обаче всеки се жалва за сертификата и неудобствата му

Как не чух някой поне да се разтревожи за двете - сертификат и починали?! Такова оплакване и жалване за сертификатите не съм чувал за половин година в Германия, Швейцария и Франция накуп, колкото за 2 дни от българи. А в тези държави се прилага стриктно.

120 починали, 5000 болни!!! Човешка трагедия! Когато пролетта в Германия починаха 500 души за един ден (от 80 милиона население), Ангела Меркел се появи по медиите и каза "Оставете другото, толкова загубени напразно животи е ужасно!" Същата вечер дори антиваксърите и противници на мерките от крайнодесните АфД казаха, че "В такъв момент всички трябва да сме единни и не е време да трупаме политически дивиденти, това е човешка трагедия". Хайде малко да разбъркате бетона в главите и да стоплите сърцата!

Послепис: Последната година не само се борим с една пандемия, намираме се на кръстопът като общество - дали да се разкъсаме от егоизъм или да станем едно монолитно и обединено цяло. Все още вярвам, че е труден път с различен край от това, което в момента виждаме.

Затова и от 2000 км не спирам да мисля и да чувствам, така съм възпитан, така съм учен, така уча и децата си.

Д-р Аспарух Илиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

С ракия от дюли и декември става юли!

Харесай Дунавмост във Фейсбук