Табела на Кооперативния пазар в Русе: "Не масажирайте домата. Не е измУрен"

8
Снимката от Кооперативния пазар предизвика противоречиви реакции в социалната мрежа
Снимката от Кооперативния пазар предизвика противоречиви реакции в социалната мрежа Снимка: Facebook

Снимката от Кооперативния пазар предизвика противоречиви реакции в социалната мрежа

Снимка на табела с надпис "Не масажирайте домата. Няма нужда. Не е измУрен. Благодаря!", поставена на Кооперативния пазар в Русе, предизвика множество коментари в социалната мрежа.

На снимката се виждат домати, наредени на тараба, над които стои табела с "креативния" надпис.

Според някои коментатори табелата е забавна и креативна. Те смятат, че това е начин търговецът да се защити от клиенти, които обичат да опипват плодовете и зеленчуците, преди да ги купят.

"Идейно!" - пише Ива Петрова. "Това е един хубав начин да се избегне досадното месене на доматите."

"Ами за домата пише с големи букви, не ме мачкай, за краставицата, не ме масажирай" - пише Мими Василев.

Други коментатори обаче смятат, че табелата е обидна и показва грубо отношение към клиентите. Те смятат, че всеки има право да избере стоката, която иска, и че търговецът не трябва да се опитва да ограничава това право.

"Неприятно място за пазаруване: не може да пипаш, не може да избираш. Такива търговци има само на този пазар" - пише Иванка Йорданова.

"Там и да подаряват няма да отида, ужасно груби продавачи ужасно обслужване.... с парите си кепазе не ставам." - пише Стефка Ценова.

"Такива търговци има само на този пазар. Не само в големите вериги, във всички магазини за плодове и зеленчуци си избираш стоката, само на пазара не може" - пише Боряна Иванова.

Някои коментатори се подиграват с написаното на табелата, като например Мехмед, който пише: "Не е измУрен, само е Омрял."

Други се шегуват с българския език, като например Красимир Димитров, който пише: "Да живее българският език. Дай един супа да ти нарежа."

Снимката от Кооперативния пазар в Русе предизвика противоречиви реакции в социалната мрежа. Някои смятат, че тя е забавна и креативна, докато други я намират обидна и показваща грубо отношение към клиентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Разбирач
    Предлагам на всички лайкучки и разбирачи да пазаруват по големите вериги,оставете балъците да ходят на пазара!
  • 0
    9
    мхм
    има ли още балъци които ходят на пазара? ахаха претеглете си вкъщи купеното и сравнете дали грамажа отговаря ;)
  • 2
    8
    Някой си
    Пазарувам от големите магазини на самообслужване.Изключително гадно е да видиш някой нещастник как рови в стоката.
  • 13
    7
    LandLord
    Има търговци, които отбиват номера и се занимават с търговия от скука колкото да минава времето. А има и Търговци, които ще направят всичко възможно да ти угодят и да си продадат стоката точно на тебе , за тях всеки клиент е ценен. Има избор.
  • 9
    6
    гост
    Това са единици продавачи тип мизерници . Колкото и пъти да съм на пазара продавача/ката ми подава торбичка и аз си избирам желаното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари