Свилен Иванов празнува 50-годишен юбилей

0

Заместник областният управител на Област Русе Свилен Иванов празнува 50-годишен юбилей.

Иванов получи множество поздравления по случай личния си празник.

Няколко специални изненади за рожденика бяха подготвени както от областния управител Галин Григоров и неговия заместник Валентин Колев, така и от екипа на Областна администрация Русе. От служителите в Областната управа Свилен Иванов получи шарж, отразяващ част от най-значимите му заслуги за развитието на спорта в Русе и региона, както и фотоалбум, който да изпълни със снимки от любимите за него моменти.

От името на Галин Григоров и Валентин Колев заместник областният управител получи специално изработена нагайка. Обещанието на Свилен Иванов е с нея да участва на бъдещи конни състезания, на които за пореден път да завоюва призови места.

Сред първите, които честитиха празника на рожденика беше и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Бедрос Пехливанян. Той подари на Свилен Иванов сребърна картина с коне.

Заместник областният управител продължава да приема поздравления от множество колеги, народни представители, ръководители на централни и териториални звена на държавната администрация, кметове на населени места, представители на бизнеса от региона и страната, медиите, близки и приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари