Свидетели: Убиецът на Алексей Петров избяга с колело

0
Мъжът е бил с камуфлажни дрехи, виждали са се само очите му
Мъжът е бил с камуфлажни дрехи, виждали са се само очите му Видео: bTV

Мъжът е бил с камуфлажни дрехи, виждали са се само очите му

Нови ключови свидетели, свързани с убийството на Алексей Петров. Докато са били на разходка на Витоша, двама съпрузи твърдят, че са видели извършителя на покушението и пътя му на бягство, предаде bTV.

Eкип на телевизията открива очевидците и разговаря с тях и близките им. По думите на двамата свидетели извършителят на покушението е бягал с велосипед с дебели гуми, бил е с камуфлажни дрехи, с боне, мускулест и са се виждали само очите му.

Казват, че са видели пътя му на бягство от една част на гората през павирания път към гората от другата страна на пътя.

Разказ на жената свидетел и близките на съпрузите, чиято самоличност ще остане в тайна, за да останат в безопасност.

Няколко часа след покушението в отцепения от полицията район при полицаите спира син лек автомобил. Шофира мъж, до него се вози жена му. Казват, че са станали свидетели на минутите след убийството.

По информация на медията в продължение на часове в сряда свидетелите са давали подробни обяснения какво са видели и са завели униформените до местата, където това се е случило.

48 часа по-късно имат забрана от разследващите да говорят пред медии. Потърсихме жената по телефона.

Съжалявам, не искам да давам никакво интервю. Не мога да ви кажа абсолютно нищо по случая. Просто, разберете ме, няма как да дам информация“, каза тя.

Следите до двамата ключови свидетели ни отвеждат до село на около три часа път от София. Там успяхме да се срещнем с близките им.

Майката на мъжа казва, че синът ѝ и съпругата му се връщали от разходка в планината, когато видели предполагаемия убиец.

И като излезе вика - едно колело, лъскаво, с дебели гуми. Един с камуфлажни дрехи – не като тези нашите раздърпани. И с качулка, едни страшни очи. Каза, че само очите му се виждат“, разказа майката на мъжа.

Синята кола се движела в посока София, а мъжът с колелото и камуфлажа – нагоре към планината.

Каза, че този е бил много страшен. С едни големи рамене, тренирал. Те не са знаели, че е станало убийство. Направило им впечатление откъде излиза този толкова силен мъж с това колело“, продължава майката.

Секунди, след като се разминали с мъжа на колело, видели простреляната жена на пътя. Синята кола обаче не спряла. Майката на жената от автомобила казва, че продължили, защото ѝ призлявало от кръв.

Дъщеря ми като види кръв ѝ става лошо и припада. Видели са жена, която маха, обърнали са се на другата страна, защото ѝ е станало лошо и са продължили. Двама украинци са отишли на мястото и са се разправяли“, разказа тя.

Така ключовите свидетели, по информация на телевизията, вече са петима – простреляната жена, двамата украинци, които ѝ помогнали да се обади на телефон 112, и очевидците със синия автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    colibri
    Изведнъж се появиха много свидетели. Странно е, че семейството не само не са спрели да окажат помощ, но не са се обадили поне на 112?! Добре на жената и става лошо, а мъжът и, на него също ли му става лошо? Толкова ''стресирани" били, че са давали показания пред полицаите с доста добро описание на предполагаемия убиец?
  • 3
    2
    daskal
    Чалгата bTV.
  • 10
    1
    Чарлз Дарвин
    Щом медиите са намерили жената по телефона за какъв хой и пазите самоличността?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари