Светлана Василева: Столицата на Белгия е...

0
Откровен смях предизвикаха моделките Катрин Вачева и Светлана Василева - Гонзовица с невежеството си в къщата на ВИП "Брадър"
Откровен смях предизвикаха моделките Катрин Вачева и Светлана Василева - Гонзовица с невежеството си в къщата на ВИП "Брадър"

Откровен смях предизвикаха моделките Катрин Вачева и Светлана Василева - Гонзовица с невежеството си в къщата на ВИП "Брадър". Двете трябваше да назоват столиците на няколко европейски държави, но се провалиха.

Припомняме, че този резил преживя и Златка Димитрова в предния сезон, пише Novini.bg.

Моделката Катрин Вачева не успя да назове столиците на Португалия, Швеция и Унгария. Брюнетката трябваше да познае и какво честват българите на 2 юни, но отново се провали. При всеки грешен отговор останалите съквартиранти бяха заливани с течност от вътрешностите на риба.

Светлана Василева се представи още по-зле от своята съперничка по красота. Освен, че не позна столицата на Англия, плеймейтката обяви Холандия за столица на Белгия, с което сътвори най-големият бисер в шоуто. Тя не позна и столицата на Полша. Светлана се изложи тотално и на въпроса как се пише думата "кренвирш". На таблото плеймейтката написа: "кренвриш".

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари