Сутрешният блок на bTV - с нови водещи в по-ранен час

9
Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще казват „Добро утро“ на зрителите точно в 6:00
Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще казват „Добро утро“ на зрителите точно в 6:00 Снимка: bTV

Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще казват „Добро утро“ на зрителите точно в 6:00

От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано - точно в 6:00 ч., като по този начин ще предложи на зрителите „силата да знаят първи“ с още един астрономически час висококачествено журналистическо съдържание и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова, съобщиха от телевизията. 

Екипът на „Тази сутрин“ ще изненада най-ранобудните пред екраните с допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV „Аз, репортерът“.

Обективни репортажи, силни разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. 

Тази сутрин“ ще бъде една от основните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната кампания, заявяват от екипа на телевизията.  

Освен че обещава много слънчево настроение, водещата на прогнозата за времето в сутрешните часове Натали Трифонова ще насочи светлините на прожекторите и към любопитни акценти от различни кътчета на планетата. Спортните водещи Петър Бакърджиев и Димитър Тасев ще срещат зрителите с най-интересното от света спорта и ще посветят повече време на големите постижения и поражения, както и на най-забавните куриози.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Колкото по-стара снимка качиш, толкова по-млад изглеждаш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук