СУ „Йордан Йовков“ в Русе открива първо детско полицейско управление

2
Директорът на училището и Началникът на Първо РУ на ОДМВР – Русе  ще подпишат споразумение и декларация за партньорство
Директорът на училището и Началникът на Първо РУ на ОДМВР – Русе ще подпишат споразумение и декларация за партньорство Снимка: Dunavmost

Откриват Детско полицейско управление в СУ „Йордан Йовков“ – Русе

На 17 октомври 2022 г. (понеделник) от 10:30 часа в аулата на СУ „Йордан Йовков“ – Русе ще бъде открито първото Детско полицейско управление при СУ „Йордан Йовков“ – Русе. Директорът на училището и Началникът на Първо РУ на ОДМВР – Русе  ще подпишат Споразумение и Декларация за партньорство за създаване и реализиране на „Детско полицейско управление“, съобщиха от учебното заведение. 

На събитието ще присъстват д-р Росица Георгиева – началник на РУОРусе, старши комисар Мирослав Дамянов – Директор на ОДМВР – Русе, зам.-директор комисар Явор Димитров, родители, ученици и др.

Партниращите институции, в сътрудничество с правителствени и  неправителствени организации, ще осъществяват разнообразни съвместни образователно-възпитателни дейности и инициативи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Родител
    Поредната простотия и недомислие! А защо не някаква форма с хуманна насоченост, а точно полицейска с контролни и репресивни функции. А едрата кака от РУО, както винаги начело на всяка идиотия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари