Студенти напълниха зимните курорти

0
Топ изживяване студентите могат да получат на цени, започващи от 249 лева
Топ изживяване студентите могат да получат на цени, започващи от 249 лева

Топ изживяване студентите могат да получат на цени, започващи от 249 лева

Студентският празник 8 декември отново е повод студентите да му отпуснат края и да вдигнат глави от университетските банки. Традиционно голяма част от възпитаниците на висшите учебни заведения у нас потеглят към курортите в планината, за да се почерпят.

И тази година хотелите в Банско, Боровец и Пампорово са пълни и се радват на засилен интерес в навечерието на празника, предаде БГНЕС.

„Тази година имаме много по-голям интерес откъм хотели, механи и изпълнители, като само в Банско са се записали около 2000 студенти, заяви Борис Карагеоргиев, собственик на „Mistral Travel and Events”. Той коментира, че желаещите да отпразнуват своя студентски празник в Пампорово, близо до Смолян, са малко по-малко от 2000, но въпреки това всички места вече са запълнени.

„В Банско цените варират от 75 лева в зависимост от хотела и дали той включва закуска и вечеря. За хотелите, в които има предвидени 2 нощувки и 2 закуски цените са започват от порядъка на 130 лева, а тези, за които има и празнична вечеря - 149 лева. Така студентите получават едно незабравимо изживяване и то през целия уикенд от 8-10 декември“, обясни Борис Карагеоргиев.

От „Рапсоди Травел“ също заявиха, че курортът Банско е запълнен за предстоящия празник.

„Всички бройки са ни запълнени, остават само 2-3 места, като цените варират от 99 - 249 лева в зависимост от предпочитанията за хотел. Топ изживяване студентите могат да получат и в пет-звезден хотел като за 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря цената стартира на 249 лева на човек“, обясняват от „Рапсоди Травел“.

От община Банско също коментираха, че се очаква целият курорт да е запълнен.

„Очакваме традиционно много млади хора, защото младостта е силата и духа на държавата”, казаха от екипа на кмета Стойчо Баненски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари