Страната на едрите животОвъди

0
Пропуснахте липсващата буква в заглавието? Е, сега вече я видяхте. Не е грешка
Пропуснахте липсващата буква в заглавието? Е, сега вече я видяхте. Не е грешка

Пропуснахте липсващата буква в заглавието? Е, сега вече я видяхте. Не е грешка.

Едрите животОвъди в България са малка група от човекобезподобни, които по различно мрачен начин са станали властелини на крупни бизнеси, почва или земни блага. Но това, което ги прави наистина силни, е друга тяхна собственост. Те притежават животи.

Продават на едро гласоподаватели - хиляди обикновени хорица, които се водят на ведомост и лесно биват третирани като предизборен добитък. Тези човеци живеят в битова, социална и финансова зависимост от своите животОвъди. Те не гласуват просто за някаква партия там в София… те гласуват за собственото си оцеляване в този зависим свят. Възприемат се от печелившата страна на една и без това безчестна и грозна игра.

С тази жива гласоподавателна стока животОвъдите помагат на партийни чудовища да стават безсмъртни. И в отплата получават своето право на божествена недосегаемост.

Разбирате ли сега срещу кого имаме да се борим на изборите след два месеца? Не е просто някакъв самовлюбен мутропитек, обграден с верни партийни бандити, охранявани от медийни жрици на лъжата. Истинският враг на нормалността е тази малка, грозновато алчна групичка на едрите животОвъди. Те произвеждат властта, за да се хранят с нея.

За да се изправим срещу такава едра лакомия не е достатъчно да сме смели и отчаяно луди. Трябва и да сме достатъчно много.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари