Страхотни новини за бащата с 9 деца

4
Толкова много хубави неща се случват на Румен и децата му благодарение на добри хора
Толкова много хубави неща се случват на Румен и децата му благодарение на добри хора Видео: Нова телевизия

Нов покрив имат над главите си деветте деца на самотния баща от врачанското село Зверино.

Три от децата на Румен Томов бяха отнети от социалните в началото на годината, защото нямал нормални условия, в които да ги отглежда. Благодарение на зрители бащата събра пари и купи нов дом, предаде Нова телевизия.

"Ще направя всичко възможно да съберем семейството и да продължим нормалния си начин на живот като всички", казва Румен.

С това той изпълнява едно от условията на социалните, заради които му отнели три от най-малките деца. В новата къща почти всяко дете ще си има собствена стая.

Отново с пари от дарители ще бъде сменена и дограмата на къщата, а хората, желаещи да помогнат, не спират да го правят. Едни от тях са учениците от средното училище "Иван Вазов" във Вършец.

Румен вече е и на постоянна работа, но за да си прибере отнетите от социалните две момичета и едно момче, ще трябва да повиши и родителския си капацитет. Това щяло да стане като мине курсовете, на които го пращат социалните работници. В тях щял да научи как по-добре да се грижи за три от общо деветте си деца. Дотогава ще се вижда с тях само при приемните семейства.

Сълзите на един баща ще бъдат от радост, когато види цялото си семейство отново заедно. Много се надяват това да е на Великден. Социалните засега не дават срок, кога ще върнат децата. Преди да го направят те ще посетят новата къща, за да се уверят, че децата имат нормални условия за живот.

Ако искате да помогнете, може да го направите по банков път: 

Номер на банкова сметка: BG49BPBI79444055291201 

Титуляр: Румен Томов 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари