Страх скова най-богатата българка!

0
Леля Гошка се заключи вкъщи, не иска да вижда никой
Леля Гошка се заключи вкъщи, не иска да вижда никой

Прибирай се, мама, че може да ме претрепят, казала жената на сина си, след като спечелила  68 милиона евро, а роднините й в град Искър не вярват да се върне в България, пише "Флагман".

Милионерката Гошка, която стана медийна звезда в Испания и България, след като спечели  67 милиона евро от испанската лотария, се страхува за живота си. Тя се скрила в дома си в  село Кинтанар дел Рей и не искала да се среща с никой. Новата милионерка сподели със сина си: "Прибирай се, мама, че може да ме претрепят", казва тя.

Скрила се е сега. Това е нормално. Хиляди да спечели човек и пак е притеснено. Племенник на мъжа ми спечели 170 000 евро в Испания и цяла седмица го беше страх да излезе на улицата“, каза нейна приятелка от град Искър.

Тя разкри, че внуците на Гошка знаят български, но не можели да пишат. Преди месец си беше тук и казваше, че изобщо не иска да ходи пак в Испания, но сега едва ли ще се върне в България, прогнозира жената. Брадовчеди на Гошка от влашката махала пък определиха милионерката и нейните близки като много работни хора. Те обаче не знаят с какво се занимава тя в Испания. "Отидоха в Испания, както и нашите деца, защото тук работа няма", споделят хората.

След като е наградена с такава сума, Господ ще я пази. Мога само да се гордея, защото познавам цялата й фамилия. Пожелавам й здраве и разум, за да може на тези пари да се радват не само богатите, а и бедните“, каза приятел на Гошка.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари