Стоян Тончев: Трактора искаше да оглави ДАНС и напъваше ПП в тази посока

0
Трактора беше гарант за "Сглобката", заяви още журналистът
Трактора беше гарант за "Сглобката", заяви още журналистът Снимка: Фейсбук

Трактора беше гарант за "Сглобката", заяви още журналистът

Алексей Петров е искал да оглави ДАНС и е притискал ПП за това. Това твърди журналистът Стоян Тончев, който заяви във Фейсбук, че има такава информация, и то отдавна.

"Информацията, с която разполагам и то не от сега, е, че Трактора искаше да оглави ДАНС и напъваше ПП в тази посока... Трактора беше гарант за "Сглобката". И мисля, че той е само началото на нещо, което започва, и не може да бъде спряно... Убийството на Алексей Петров хвърли Статуквото у нас в шок, ужас и ступор!...Още едно неразкрито знаково убийство..", пише Тончев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    The question is
    С кой играят ПП "ПП",кой е посоченият партньор и ментор от прехода в сянка на който не бива да се разваля 33 годишният рахатлък? Кой е националният Гаулайтер в сянка за който е без значение кой дирижира,но гледат да са добре зад океана в европа да са настанени и на изток много,много да са по тихи от водата че са близо и боли. Играят на три фронта за да запазят имането и потока от средства.Дали е 3-март,24-май или друг национален празник за тях е без значение Дружно вече наблягат на Никулден.Все пак портофейла и люспите от шарана у кой са и как да останат?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари