Стоян Михалев: Друга форма на управление значи амнистия за престъпленията на ГЕРБ

0
"Избирателите са ни пратили там да ги спрем", заяви депутатът от "Демократична България"
"Избирателите са ни пратили там да ги спрем", заяви депутатът от "Демократична България" Видео: NOVA NEWS

"Друга форма на управление би означавало амнистия за престъпленията на ГЕРБ, това е недопустимо. Избирателите са ни пратили там да ги спрем"

Това заяви за "Офанзива" по NOVA NEWS депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев.

По думите е очевидно, че България не изнася оръжие директно за Украйна. "Чувам, че руските сили, че в Украйна има производство на българския военно-промишлен комплекс на терен. Призивът ни да дарим военна помощ не е за да има политически боричкания, искаме съпричастност към страдащите в Украйна", категоричен е той. 

Според него управленското споразумение не може да бъде прекъснато при различия за военната помощ. "Очакваме да има подкрепа. Предлагаме помощта ни за Украйна да е от това, което произвежда нашият военен комплекс, да се види какви са възможностите, така че да не се лишим от оръжия за отбрана", посочи Михалев. За него проблемите със службите са на значително високо ниво. До момента ДБ не е взела решение кой да подкрепи за председател на БНБ.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари