Стоян Георгиев от bTV: В Украйна местните все още откриват тела на цивилни

0
Тепърва започва да става ясно какво се е случвало по тези места
Тепърва започва да става ясно какво се е случвало по тези места Снимка: bTV

"Местните власти все още откриват тела на цивилни в предградията на Киев – Буча и Ирпин"

Това каза репортерът на bTV Стоян Георгиев, който се намира в украинската столица заедно с Ивайло Ангелов и оператора Александр Осиченко.

Екипът на телевизията предстои да се придвижи до местата с най-трагична история, а именно Буча и Ирпин. Тепърва започва да става ясно какво се е случвало по тези места.

„Много от тях все още са минирани, има капани с гранати“, каза Стоян Георгиев.

По думите му пътят към Киев е разрушен от руската армия, като се вижда как войниците са се прицелвали и в цивилни сгради.

Въпреки опасността от нови въздушни атаки много украинци се завръщат обратно в столицата. И един необичаен аспект от войната в Украйна – в Киев се извива дълга опашка пред централната поща на града от хора, които искат да си закупят специална юбилейна марка. На нея е изобразен руският танкер „Москва“, пред който стои украински войник и показва среден пръст. Марката е по повод потъването на кораба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Нели КОЛЕВА
    Този брат на А.Цолова не казва истината.Още в началото украинците се похвалиха публично,че са взривили мостовете си и са оставили "сюрпризи" за руснаците, с цел да спрат настъплението им към Киев.Дори бТВ го излъчиха,а сега говорят друго.Относно марката-не бих си купила такава по една причина-мисля,че средният пръст ми идва повече, а марките обикновено имат задачата да са произведения на изкуството.
  • 1
    1
    Мюмюнчу от Мюмюнхен
    "По думите му пътят към Киев е разрушен от руската армия, като се вижда как войниците са се прицелвали и в цивилни сгради." И как се вижда това, че войници са се били прицелвали в цивилни сгради?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари