Стотици ученици минават покрай това безумие всеки ден!

1

Не разбирам защо и кой го е оставил в това положение, пише загрижена русенка

За опасност, дебнеща деца и възрастни край училище "Васил Левски", сигнализира загрижена русенка.

Г-жа Нечева публикува снимки на оголени жици и стърчащи арматурни железа точно на пешеходната пътека до най-голямото средно училище на Балканите, в което се обучават над 1 500 ученици.

"Не разбирам защо и кой го е оставил в това положение", коментира тя в поста си във Фейсбук група за сигнали към Община Русе.

"Тази пешеходна пътека е правена по проект с датчици, които да сметнат като стъпиш на платното?! Да, ... ама - не! Те никога не са работили и тези колчета са за бракуване, но нали е правено някога по проект, никой не смее да ги бутне! Няколко пъти изпращам сигнал до ОП Комунални, но явно ще трябва да поискам съдействие от по-високо ниво!", отговори модераторът на групата Ваня Колева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    sh
    Ами нали сте в Русе. Вие какво очаквате?!
  • 5
    1
    Учител
    Това безумие е резултат от безумното управление на община Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари