Стефан Янев: Очакват ни проблеми, заложени вероятно нарочно

0
Той благодари на Кирил Петков и Асен Василев, които бяха министри в предходния служебен кабинет. Те отказаха участие в новия, за да се включат в предстоящите парламентарни избори на 14 ноември
Той благодари на Кирил Петков и Асен Василев, които бяха министри в предходния служебен кабинет. Те отказаха участие в новия, за да се включат в предстоящите парламентарни избори на 14 ноември Снимка: Фейсбук

Той предупреди министрите, че предстоят тежки месеци

„Имаме наследени проблеми, които са неизпълними, какъвто е казусът с неизплащането на средствата в строителния бранш. Имам чувството, че това е заложено нарочно, за да се случи но време на служебния кабинет. Същото е и в енергетиката. Ще е трудно без парламент, но ще се справим”.

Това обяви в началото на първото заседание на новоназначения служебен кабинет премиерът Стефан Янев, предаде bTV. Той отново е министър-председател, а в състава на правителството има само трима нови министри.

Янев предупреди министрите, че предстоят тежки месеци.

Ако работим както досега, ще успеем да държим системите стабилни. Благодаря на министрите, които не са част от този кабинет. Постигнаха много и им пожелавам успех в новите начинания”, каза още Стефан Янев.

Той благодари на Кирил Петков и Асен Василев, които бяха министри в предходния служебен кабинет. Те отказаха участие в новия, за да се включат в предстоящите парламентарни избори на 14 ноември. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Излязох на балкона да изпуша един джоинт. Съседа ме видял и извика полиция. Пристигнаха и ме питат:
- Къде е тревата?
- Изпуших я всичката.
- А от къде я взе?
- От съседа!
Сега претърсват неговия апартамент!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари