Стефан Софиянски: Не мога да кажа, че Стефан Янев има леви убеждения

0
Според Софиянски Стефан Янев е бил добър министър-председател
Според Софиянски Стефан Янев е бил добър министър-председател Видео: NOVA

Бившите служебни премиери се обединиха за предстоящите предсрочни избори

Една коалиция, която на 2-ри октомври ще се бори за място в парламента, изненада. Това е обединението между „Български възход” на Стефан Янев и „Съюзът на свободните демократи”, който се свързва основно със Стефан Софиянски. В „На фокус с Лора Крумова” по NOVA гостува бившият градоначалник на столицата.

Според Софиянски Стефан Янев е бил добър министър-председател. Свързвало ги, освен общото име. Това, че са управлявали във времена на кризи. „Не мога да кажа, че има леви убеждения. От личните ни разговори и базата, която ни събира, е един български консерватизъм по отношение на добрите години, които България е имала”, каза още той. По думите му ги събирала идеята страната ни да има нова Конституция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    KalJj
    янеф има американски убеждения, учил е там, бил е на стаж там, с промит мозък е оттам!
  • -2
    1
    Така ли?!
    Как не можеш да кажеш бе, ухилена мутро, дето прословутата ти "усмивка" не е никаква усмивка, а нервен тик?! Как така не можеш да кажеш, че кремълският лакей, адаша ти, е червен и в червата комунист, който заедно с хитрия и коварен селски хитрец от Славяново упорито, нагло, безочливо и безскрупулно тласкат държавата ни в лапите на кремърското чудовище и масов убиец? Това написа вчера авторитетен немски вестник! Че ти малко ли открадна като столичен кмет бе, ухилена мутро?!Че нали едвам се спаси от решетките, защото плати огромни сума на добър адвокат, който те спаси от присъда? Че защо на стари години стана за резил и посмешище бе, Софиянския?! И защо точно на тази антибългарска и прокремълска партия подложи насрания си задник?! Че нали някога беше "десен" бе, Софиянския?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари