Започна строежът на новия плувен комплекс в Русе

6
От днес Паркът на младежта официално е строителна площадка
От днес Паркът на младежта официално е строителна площадка Видео: Русе Медиа

От днес Паркът на младежта официално е строителна площадка

От днес започнаха дейностите по изграждане на новия спортен плувен комплекс в Парка на младежта в Русе. Първоначално ще се извършат необходимите изкопни работи на мястото на по-малките басейни. Наемателят на заведението, което е в непосредствена близост, е предприел необходимото, за да освободи ползвания обект, информира Русе Медиа.

Управителят на „Общински пазари“ Кунчо Кънчев, който ще стопанисва комплекса, обясни, че реално строителните дейности започват от днес. Вчера е било работено по заграждане на строителния обект и организиране на входно-изходните пунктове. „Започнали сме от малкия и средния басейн. В момента багерът работи и се вижда, че действително басейнът е имал много проблеми. Знаем всички, че в северната част всички корита на басейните имаха проблеми с пропадането към река Дунав и към ската“, каза той.

На първо време се отнема земна маса до нивото на дъното на басейна, като тук двата басейна ще се изравнят и оттам насетне се започва с изграждане на новите корита и се продължава към другата част и закрития басейн

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    35
    Пешо
    Средният басейн не бачка отдавна. Радвам се че оня хрантутеник напуска обекта. 20 години само цоца без да влага и стотинка. Колко народ изгърмя без заплати през годините....
  • 5
    34
    11
    Имаше един приличен басейн-средният по големина,където водех детето си да поплува и сега в разгара на лятото той вече е разрушен без да се знае дали е било необходимо
  • -4
    33
    ТОШО КУКАТА
    ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА ЧЕЧЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦААААААААА, ЧЕЧЕНСКА СИЛААААААААА
  • 9
    32
    Унуфри
    На оня свят не се носи нищо, ама а кажи как се издържат две жени и 5 деца без да краднеш малко бе? Е на тези 7 носи нашия полов атлет и Другар от братска Либуя.
  • 5
    31
    Киряк Петко от Доганхисар
    Тази държава ще се вдигне когато политици и управници от местно и национално значение,кметове,областни,общински съветници,зам.кметове,депутати,фирмаджии,чорбаджии,търговци и еснаф преустановят с чужда пита помен да правят и започнат да умножават общинските вакъфски имоти,а не да ги разпродават без пари и отдават,а под масата да делят с хората и гавазите на Спас Турчев.Той присъства в нашето ежедневие от 1876/1878 година месец март.Сложете край на вятърничевите приказки и концесии.Кой или кои са хората на Спас Турчев в Русе от 1988 година до днес 2023 г.? Който осъди Левски,осъди България и нейният народ.На оня свят никой нищо не занесе е видно от съдбите на много хора,познати и близки до нас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари