Старозагорец изнасили 10-годишно момче

0
Стефан отвел детето в дома си, бил и и го насилил
Стефан отвел детето в дома си, бил и и го насилил

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 19-годишния Стефан Й., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че извършил полово сношение с лице от същия пол, като употребил за това сила и деянието е извършено по отношение на лице, ненавършило 14 годишна възраст - престъпление по член 157, алинея 3 във връзка с алинея 1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив, предаде Агенция "Фокус".

Установено е, че на 29 май в град Стара Загора обвиняемият Стефан Й. отвел 10-годишно дете в дома си и след като е упражнил сила, е извършил полово сношение.

Стефан Й. не е осъждан. Престъплението, за което е привлечен в качеството на обвиняем и задържан Стефан Й. се наказва с лишаване от свобода от три до дванадесет години.

Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Стефан Й. е извършил деянието, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо Стефан Й. мярка за неотклонение „задържане под стража” може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд - Стара Загора.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари