Стъпваш на плочка по улица "Борисова" и... получаваш кален душ

4
Не стига, че плочките бяха поставени некачествено, но и дори след многобройните поправки, те са нестабилни и при всеки дъжд се превръщат в кален душ за пешеходците
Не стига, че плочките бяха поставени некачествено, но и дори след многобройните поправки, те са нестабилни и при всеки дъжд се превръщат в кален душ за пешеходците Снимка: Фейсбук, Росен Христов

,,Новият'' тротоар на Борисова, май е само за гумени ботуши. И да спре дъжда, всяка трета, четвърта плочка изненадва"

Това пише Росен Христов във фейсбук групата "Русе", където предупреждава минувачите да бъдат особено внимателни при придвижването си.

Този път обаче вината не е на настоящия кмет Пенчо Милков, а на неговия предшественик Пламен Стоилов. Защото именно по време на неговото управление тротоарите по централната градска част "заплуваха" в дъжда. А ежедневието "ремонт на ремонта" се  превърна в нормална гледка за русенци. Не стига, че плочките бяха поставени некачествено, но и дори след многобройните поправки, те са нестабилни и при всеки дъжд се превръщат в кален душ за пешеходците. 

Това ще продължава докато практиката  "усвояване на средства" не секне окончателно и наистина се започне качествен ремонт на настилката. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари