Станко Станков е носител на наградата „Буров” за индустриално управление

3
Собственикът на "Булмаркет Груп" е избран с гласуване от настоятелите на фондация "Атанас Буров" и предишни носители на отличието
Собственикът на "Булмаркет Груп" е избран с гласуване от настоятелите на фондация "Атанас Буров" и предишни носители на отличието Снимка: Булмаркет ДМ / Facebook

Собственикът на "Булмаркет Груп" е избран с гласуване от настоятелите на фондация "Атанас Буров" и предишни носители на отличието

Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк" е носител на приз "Буров" за банково управление за 2023 г., а Станко Станков, собственик, изпълнителен директор, председател на Съвета на директорите на "Булмаркет Груп" и "Астра Финанс Груп" беше удостоен с приз "Буров" за индустриално управление.

Това съобщиха от фондация "Атанас Буров".

Отличените са избрани с гласуване от настоятелите на фондацията и носителите на приз в предишни години от фондацията.

Традиционната церемония на фондация "Атанас Буров" за връчване на призове "Буров" за банково и индустриално управление се проведе вчера, 30 януари - рожденият ден на патрона на фондацията. Наградите бяха връчени от Васил Велев, председател на Управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България и носител на приз "Буров" за индустриално управление и Дамян Дамянов, член на Управителния съвет на фондация "Атанас Буров".

"За мен тази награда има изключителна стойност, защото признанието дойде от колеги професионалисти и настоятели на фондацията. В личен план винаги съм се вдъхновявала от примери в подкрепа на общественозначими каузи, за каквито определено работи фондация "Буров". Такъв принос се опитвам да имам и в ролята ми на главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк", където заедно с колегите ми подкрепяме дейността на фондацията в стремежа ѝ да осигури перспективи за развитие на талантите в сферата ни и тяхното реализиране в България", каза Цветанка Минчева на церемонията по връчване на наградите, съобщиха от "УниКредит Булбанк". "Радвам се, че с екипа на банката и с партньори сме толкова ангажирани и мотивирани да подпомагаме инициативи в подкрепа на финансовото образование, а чрез това и за развитието на обществото", каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари