Станислав Балабанов: Решението за газа вероятно включва и "Газпром"

0
Каквато и газ да идва в България, няма какво да се лъжем, тя е руска, заяви бившият депутат от "Има такъв народ"
Каквато и газ да идва в България, няма какво да се лъжем, тя е руска, заяви бившият депутат от "Има такъв народ" Видео: NOVA

България трудно би се справила през зимата без доставките на газ от "Газпром"

Това заяви в ефира на NOVA доскорошният депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов. Според него трябвало да се търсят всякакви доставчици, включително и от Русия. Ние и в момента купуваме руски газ, само че през посредници, поради което цената му е по-висока, посочи Балабанов.

По повод очакваните количества азерски газ през връзката с Гърция, Балабанов заяви, че и той бил руски.

Според него в предишното правителство енергийният министър Александър Николов искал да плащаме на "Газпром" по схемата с рубли, но вицепремиерът Асен Василев отказал. Балабанов каза още, че най-сигурните доставки били по тръбопровод, защото този от танкерите се оскъпявал. Важното е за България да бъде осигурен газ на ниска цена.

Партньор в следващия парламент на ИТН не можели да бъдат ГЕРБ, ДПС и "Възраждане". Можело да се мисли за преговори с останалите партии, но не трябвало да се дава повече власт на Асен Василев и Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    В.П.
    Последен валс ! Сбогом ИТН !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари