Сричащият син на кмета Поли отново е секретар на парламента

0
Русенският депутат Иван Белчев също е един от дванадесетте секретари на Народното събрание
Русенският депутат Иван Белчев също е един от дванадесетте секретари на Народното събрание Снимка: БГНЕС

Русенският депутат Иван Белчев също е един от дванадесетте секретари на Народното събрание 

Депутатите решиха един от дванадесетте секретари на Народното събрание да е синът на кмета на Симитли Стефан Апостолов, който се прочу с това, че изпитваше затруднения при четенето на текста по законопроект в 44-ото Народно събрание.

Апостолов изпълняваше тази функция и в 47-ото Народно събрание. Другият секретар, избран от групата на ГЕРБ, е Илтер Бейзатов, информира OFF News.

От "Продължаваме промяната" издигнаха Стойо Стоев и Васил Стефанов за секретари. ДПС избраха най-младата народна представителка Небие Кабак и Павлин Кръстев. БСП излъчиха Вяра Емилова и Божидар Божанов от своята парламентарна група.

Парламентарната група на "Възраждане" избра Искра Михайлова и Стоян Таслаков.

От "Демократична България" се спряха на Иван Белчев и Любен Иванов, а от "Български възход" избраха Лилия Недева и Георги Самандов.

От 229 гласували народни представители, 228 депутати бяха за, а гласували против и въздържали се нямаше. Така съставът на парламентарните секретари беше фиксиран.

Синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов беше рекордьор по преференции и на трите парламентарни избора през 2021 г. На изборите през октомври 2022 г. той получи цели 7357 лични преференции в 1 МИР-Благоевград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    До 1
    И другото сигурно е,че тати добре си върши работата..
  • 14
    2
    до 1
    И като пише срича.:)
  • -3
    1
    Много сте злобни
    Той може да не може да чете , но сигурно е , че поне знае да пише !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари