Среднощен джигит катастрофира зрелищно в Басарбово

0
По време на инцидента са блъснати и пешеходци
По време на инцидента са блъснати и пешеходци

По време на инцидента са блъснати и пешеходци

Катастрофа, станала тази нощ малко преди полунощ в Басарбово, за малко да повтори трагедията в София, при която загинаха две млади пешеходки.

При инцидента в селото също има двама пострадали пешеходци, но за щастие леко.

Лек автомобил „Хонда Сивик“, управляван от водач на 30 г. от Русе, е излязъл от пътя при движение с несъобразена скорост. Той се е блъснал последователно в два пластмасови контейнера за смет, бетонни бордюри, след което е навлязъл в тревна площ. Там е блъснал преминаващите пешеходци жена и мъж от селото, след което се е завъртял и задната част на колата се е ударила в бетонен стълб на уличното осветление.

Пешеходците са откарали в болница, откъдето след преглед са освободени. Те са получили натъртвания по гърбовете и гръдния кош.

Инцидентът е документиран от полицейския екип по административен ред с причина – несъобразена скорост с ширината на пътното платно и радиуса на десен завой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Отегчен
    "Апелирам, срам и позор, затягане на контрола по пътищата" ... все едно чета вестник на ОФ от преди 40 години. Пред кого апелираш бе? Пред КАТ ли? Ти кога си роден? Че те са си доволни на скритите камери за някоя кинта ДМС /премии/. Сори пич, ама си объркал епохите. Нищо вече не се случва без насилие, камъни, палежи и тук-там по някоя жертва. Това не ти е народната република с апелите. Пак сме република, ама оная, по френския модел - ако няма отрязани глави, няма република.
  • 8
    1
    Ачо
    Апелирам към Кат и Полицията да затегнат контрола по пътищата! Загиват хора!!! До кога ще търпим този геноцид!Идете в съседна Гърция да ги правите тези номера! Срам и позор!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари