Сред срива: Потребители се жалват от опити за хакване на профили

0
Днес социалните мрежи Фейсбук, Месинджър и Инстаграм се сринаха изненадващо
Днес социалните мрежи Фейсбук, Месинджър и Инстаграм се сринаха изненадващо

Днес социалните мрежи Фейсбук, Месинджър и Инстаграм се сринаха изненадващо

След срива са постъпили множество сигнали за опити за хакване на Фейсбук и Инстаграм профили. За проблема масово докладват потребители в социалните мрежи.

Много от тях са получили фалшиви съобщения от Facebook, че е постъпила заявка за нулиране на паролата им. Дори имат изпратен код за потвърждение.

По-рано днес социалните мрежи Фейсбук, Месинджър и Инстаграм се сринаха изненадващо. Милиони потребители по цял свят останаха изненадани, след като безпричинно платформите автоматично ги изхвърлиха от профилите им, а влизането в акаунтите и до момента остава невъзможно. Сривът продължи малко повече от час.

Минути по-късно стана ясно, че всички услуги на "Мета" също са се сринали. В САЩ пък докладват за проблеми и с Ютюб, Gmail, Майкрософт Тиймс и много други. Източници на Дейли мейл твърдят, че са изчезнали и вътрешните връзки на Мета, във фейсбук се появи съобщение, че правят профилактика, пише 24 ЧАСА.

По първоначална информация има проблем и с интернет връзката в глобален план.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари