Спрял Ганьо да си почине и изхвърлил цялата си смрад сред природата!

2
Превърнали сте България в сметище, пише Иво Сиромахов
Превърнали сте България в сметище, пише Иво Сиромахов

"Тия дни пътувах из страната и съм потресен от това, което видях. Превърнали сте България в сметище."

Това написа сценаристът и телевизионен водещ Иво Сиромахов във Facebook.

По голите храсти плющят от вятъра найлонови пликчета и мазни хартии. Коритата на реките са пълни с изхвърлени автомобилни гуми. Всяка крайпътна отбивка е постлана с дебел килим от пластмасови шишета, салфетки, опаковки от вафли, фасове“, пише той.

Спрял Ганьо да си почине и изхвърлил цялата си смрад сред природата. Щото той вярва, че след него постоянно трябва да върви някой и да му чисти. Нещо повече – убеден е, че другите са длъжни да му чистят“, казва още Сиромахов.

„Снимах доста такива забележителности, но няма да публикувам снимките, защото ме е срам. Погнусен съм. Пътят към по-добрия живот, който смятате, че заслужавате, е постлан с боклуците, които всекидневно изхвърляте, където ви скимне. Няма да можете да ги прескочите. Ще си останете сред тях“, посочва той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    русенец
    Сираков, "Ибаси тъпият народ" май пак беше ваше творение. Ти ли писа оня текст на Дългия, дето щеше да изпраща в космоса македонски и два български космонавта? :)) Не знам на колко ракии сте били когато се го създавали, ама със сигурност непредубедената публика се е питала точно това. А Тошко, дето ви води парламентарната агитка не искам да го коментирам. Така, че боклуци произвеждате и вие.
  • 10
    3
    русенец
    Сираков, ти не беше ли сценарист и идеолог на онова чалгарско шоу, което от десетилетия дебилизира простолюдието? Бери плодовете на труда си, какво се оплакваш?
  • 0
    2
    До ами.
    За хохлите укри ли говориш с джипарите и кинтите а лицемер? Ти пикая на псевдо измисления патриоти гейвропеец и на тебе!
  • -2
    1
    Ами
    и братушките така правят, а трябва да сме като тях - боклучави.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари