Спряха парното в квартал „Възраждане“

2
Уведомление за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в русенския квартал "Възраждане"
Уведомление за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в русенския квартал "Възраждане"

Уведомление за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в русенския квартал "Възраждане"

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности по разпределителен топлопровод има временно прекъсване на топлоснабдяването за периода от 18:00 ч. на 29.11.2023 г. до 16:30 ч. на 30.11.2023 г. към следните обекти в район "Възраждане": блокове "МНО-1","МНО-2", "МНО-3" и бл. "Вида" вх. А, Б, В, и Г .

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905. Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    4
    РС
    А,неустойка кой ще плаща
  • -8
    3
    Русе
    При нас отоплението и топлата вода от ТЕЦ не са спирали. Миналата година направиха подмяна на тръбопроводи в кварталите и всичко е на шест. Но и блоковете са пълни със хора и най вероятно си плащат за кефа. Безплатен кеф няма.
  • 17
    2
    Към първи коментар
    Време е да хукнем на баня в ТЕЦ-а.За неосведомените: Линията Мартен-Сандрово-Русе или 12 линия.Носете си кърпи,сапун и налъми.Среща на портала пред ТЕЬ-Русе.Кафе от кафе автомата.Билети за баня от пазача на ТеЦ а
  • 26
    1
    Топлофикация Русе
    "Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!" За кои точно неудобства пишат.Нито е зима,нито е студено...то може хората и догодина да се изкъпят? Иронията настрана,аз нямам нищо общо с "Топлофикация"(и по-добре),но ако бях на мястото на потърпевшите щях да отида да се стопля и изкъпя в офиса им,подобно на онзи чиляк от Силистра!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари