"Спряха кранчето" на младата професорка!

0
Освен солидната основна заплата от 5200 лв. дамата получава и доста прилични хонорари за консултантска дейност по граждански договори
Освен солидната основна заплата от 5200 лв. дамата получава и доста прилични хонорари за консултантска дейност по граждански договори Снимка: uni-svishtov.bg

След поредица скандали и публикации в медиите министърът на образованието е отстранил от длъжност ректора на Стопанската академия в Свищов Теодора Димитрова. 35-годишната професорка бе сочена като най-голямото протеже на вече бившия ректор проф. Величко Адамов. Временно изпълняващ длъжността ще бъде проф. Иван Върбанов - един от основните опоненти за ректорския пост на напористата млада дама.

Скандалът с името на 35-годишната Теодора Димитрова се разрази, след като стана ясно, че в качеството си на ректор тя ще взима 8000 лева. Доказано бе, че тя е в конфликт на интереси и изобщо няма право да заема този пост.

Освен солидната основна заплата от 5200 лв. дамата получава и доста прилични хонорари за консултантска дейност по граждански договори с пенсионния фонд „Топлина”, ОЗК "Застраховане" и Общинска банка.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари