Спортното училище отбеляза патронния си празник

7
Директорът Евгени Недев изрази възхищението си от щангистите на ТСК - Русе
Директорът Евгени Недев изрази възхищението си от щангистите на ТСК - Русе

Директорът Евгени Недев изрази възхищението си от щангистите на ТСК - Русе

Спортното училище „Майор Атанас Узунов“ в Русе отбеляза днес патронния си празник. Специален акцент бе награждаването с плакети на европейския шампион по вдигане на тежести и бивш възпитаник Ангел Русев и на носителя на сребърен и бронзов медали от Европейското първенство Джан Русев, който е ученик в 10 клас.

Директорът Евгени Недев поздрави всички ученици и преподаватели с празника, като пожела на възпитаниците да градят крепости по примера на патрона майор Атанас Узунов, да постигат още по-големи спортни резултати и да не се предават, дори когато е тежко и трудно, предаде Русе Медиа.

Зам.-кметът Енчо Енчев връчи поздравителен адрес от името на кмета Пенчо Милков и сподели, че общината подкрепя активно спорта и младите таланти и ще продължава да го прави и занапред.

Евгени Недев изрази възхищението си от щангистите на ТСК - Русе и техните треньори Кръстина и Радослав Атанасови. Той определи Ангел Русев като човек с голямо сърце и голям спортист, а успехите на Джан Зарков дават надежда на всеки един млад спортист, че може да постигне мечтите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари