Спортното министерство платило операциите на Цвети

0
Българската федерация по художествена гимнастика е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова
Българската федерация по художествена гимнастика е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова

Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) благодари на целия екип на „Пирогов“ за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и целия обслужващ персонал.

Това написаха от федерацията на своята Фейсбук страница по повод изписването на гимнастичката от „Пирогов“ с всички възстановени функции.
БФХГ изказва своята огромна благодарност и на ММС в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра. БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова.

Благодарим на всички за съпричастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира.

БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя и в „Пирогов", пише още в съобщението в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари