Спортен празник в зала „Ялта”

0

Днес в Спортна залаЯлта” се проведе Спортен празник под надслов „Заедно”, посветен на 6 май – Ден на гр. Русе, организиран от Ресурсен център – Русе за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности. Събитието уважиха заместник областният управител на Област Русе Явор Янчев, старши треньорът на баскетболен клуб „Дунав Русе 8806” Георги Божков, директори на учебни заведения в русенска област и представители на неправителствения сектор.

В своето приветствие г-н Янчев изрази своите адмирации към екипа на Ресурсния център и към организациите, подкрепящи неговата дейност и подчерта значимостта на приноса им към обществото. На малките състезатели заместник областният управител пожела много здраве, щастие и успех в надпреварата. От името на Областния управител Стефко Бурджиев г-н Янчев поднесе поздравителен адрес на директорът на Ресурсен център – Русе Гинка Иванова с уверението, че Областна администрация – Русе винаги ще подкрепя дейността на центъра.

В спортния празник участваха над 120 деца и ученици, които се състезаваха в дисциплините народна топка, футбол, лека атлетика, щафетни игри и теглене на въже. Участниците имаха възможността да покажат своите таланти и като рисуват на асфалт. Събитието започна с кратка танцова програма с участието на Клуб по спортни танци „Настроение” и на деца от детските градини, които зарадваха публика със своите изпълнения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари