Спомени на учителката на Путин: В училище го смятаха за „подъл и неорганизиран“!

2
Той никога не прощава на хората, които го предават или се отнасят лошо с него, казва Вера Гуревич
Той никога не прощава на хората, които го предават или се отнасят лошо с него, казва Вера Гуревич Снимка: Alexei Nikolsky/TASS

Руският президент Владимир Путин, който започна пълномащабна инвазия в Украйна, е станал необщителен още на 11-годишна възраст

За това разказва учителката му Вера Гуревич, чиито спомени могат да бъдат намерени в биографичната книга за руския лидер "От първо лице", пише Mirror, цитиран от Actualno.

След като забелязала промените в юношата Путин, Гуревич се опитала да му помогне. Но неин колега бил на друго мнение - той определил бъдещия президент като „подъл и неорганизиран“.

В книгата самият Путин признава, че като дете е бил "хулиган" и се е държал странно. Вера Гуревич установила промените в поведението му, когато бил тийнейджър - според думите ѝ тя забелязала, че той „тръгва по грешен път“.

В интервю, публикувано в биографията на Путин, учителката му разказва, че видяла потенциал в него, но далеч не всички споделяли симпатиите й.

В книгата самият Путин споделя, че е харесвал училището, стига да го приемали за "неформалния лидер“. Забелязвайки, че бъдещият президент се е свързал с лоша компания, Вера Гуревич се опитала да му помогне.

Тогава Путин започнал да спортува. Той избягвал другите ученици, не обичал да ходи на танци и вечеринки, тъй като не му допадало да общува с връстниците си. Путин си поставил цели и посветил много време на джудото, опитвайки се да се докаже, разкрива той в книгата си.

През 2000 г., когато Вера Гуревич даде интервю, тя заяви, че го смята за „добър човек“, припомня изданието. „Но той никога не прощава на хората, които го предават или се отнасят лошо с него“, казва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Песимист
    Звучен шамар за Путинофилите,но той-Байдън е виновен!
  • -2
    3
    Откога и този сайт стана...
    Откога и този сайт стана платен русофобски?! Защо няма нито едно мнение на другата страна?! Докога с пропаганда, заплащана щедро от сащ?!
  • 10
    2
    oooh
    Изсмукано от пръстите, съмнителен източник, съмнителен превод, твърде едностранчиво и манипулативно ! Статия-парцал.
  • 11
    1
    Гошо куче лошо
    Ровили, ровили, па изровили по 2-3 изречения и ги навързали в контекст удобен, да внуши какъв изрод от малък бил. За 99.9% от хората може да се направи същата аналогия. Изсмукано от пръстите до немай къде. След няколко дена да не излезе статия, че майка му на 18 години някой младеж и намигнал и тя станала лека жена и той още преди да се роди е с лоша карма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари