Спират парното на абонати в центъра на Русе

4
Причината е пробив по разпределителен топлопровод
Причината е пробив по разпределителен топлопровод

Причината е пробив по разпределителен топлопровод

Поради отстраняване на пробив по разпределителен топлопровод има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 08:00 часа на 28.01.2024 г. до 16:30 часа на 29.01.2024 г. към обектите в топлофикационен район "Център" по ул. "Муткурова" и бул. "Цар Освободител", намиращи се между ул. "Ангел Кънчев", ул. "Петко Д. Петков" и ул. "Атон", съобщават от Топлофикация - Русе.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

От дружеството се извиняват за създадените неудобства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Минувач
    И къде ще поредния изкоп, оставен да зее поне месец? След това ще последва смешно възстановяване на настилката и дългогодишно пропадане...
  • 5
    13
    ЗАКРИВАЙ
    Тук в нашия вход червените бабички забиха нож в гърба на всички, които по един или друг начин им помагаха и се грижеха за нещата във входа. Повечето нормални се изнесоха поради тази причина и останах само аз "последния войн" сред лудите баби надуващи турски/индийски сериали почти денонощно. Иначе се правят на мили и любезни до момента, в който им се отдаде възможност да те прецакат по някакъв начин скрито, в гръб. Страшна напаст се оказаха червените бабички! Едва ли е случайно, че преизбраха доказания некадърник Пенчо от бйесйепйето. Това си е някакъв вид отмъщение към малкото останали нормални в тоя град.
  • 5
    12
    стефко
    Летният сезон един месец е профилактика и сме без топла вода.Защо е тази профилактика щом зимата ще сме на студено.
  • 6
    11
    до 8 и 10
    Хубаво, само дето и ти плащаш три пъти повече! Че и за радиатори си се набутал! Или не е баш така, както го представяш?!? Щото да не живееш там и да ти стоят прозолците отворени посред зима нещо не звучи правдоподобно! Ама нищо де, вярваме ти!
  • -1
    10
    Четене с разбиране до 9
    Нищо не ощетявам. Години наред нито радиатор съм имал, нито съм правил сметка кой с какво се топли. Но когато лакоми и полуграмотни баби направиха пътека до Топлофикация, че да вземат от моето канче, то е напълно обяснимо защо аз ще изпразня техните канчета три пъти по дълбоко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари