Спират онлайн услугите на МВР - Русе

1
Порталът за електронни и административни услуги ще бъде временно недостъпен
Порталът за електронни и административни услуги ще бъде временно недостъпен

Порталът за електронни и административни услуги ще бъде временно недостъпен

Пълната функционалност на Портала за електронни и административни услуги на МВР няма да бъде достъпна до 22.01.2024 г. , поради внедряване на нова версия и извършване на необходимите технологични настройки.

Изключение правят следните услуги:

- Услугите по направление „Пътна полиция“, свързани само с плащането на НП, споразумения и фишове, които ще бъдат преустановени в 00:00 часа на 18.01.2024 г. След този час - до 21 януари, услугата също няма да е онлайн достъпна и плащане ще може да се извършва само на гише.

- Услугите в направление "Промяна в регистрацията на пътно превозно средство" няма да бъдат достъпни след 17:30 часа на 19.01.2024 г.

Работата на портала ще бъде възобновена на 22 януари 2024 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    гражданин
    Че те и такива услуги ли имат. Да не видиш
  • 12
    1
    Препатил
    То и реалните им "услуги" са под всякаква критика! За вадене на задграничен паспорт на "Кръговото" някакви нагли лелки само пищят и се карат, че ние ГРАЖДАНИТЕ сме им били счупили машините и не сме прочели хилядите бележки разлепени като по соца из цялото помещение! Тъпи държавни служителки! В КАТ е същата анархия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари