Спират асансьорите без предпазен щит в Русе

2
Домоуправители в крайдунавския град предупреждават, че срокът за монтиране на предпазен щит е до 31 декември
Домоуправители в крайдунавския град предупреждават, че срокът за монтиране на предпазен щит е до 31 декември

Домоуправители в крайдунавския град предупреждават, че срокът за монтиране на предпазен щит е до 31 декември

От 1 януари спират асансьорите в страната без монтиран предпазен щит. За това предупреждават домоуправители в Русе. Срокът, в който това трябва да е направено, изтича в края на годината, след което започват проверки.

Наредбата, която задължава всички асансьори в страната да имат монтирани подобни съоръжения е още от 2014 година, информира КИС 13.

Срокът за монтаж на предпазния щит е 31 декември, като още на следващия ден би трябвало тези асансьори, които нямат подобно съоръжение, да спрат да работят. Очакват се и масови проверки за изпълнение на задължителното изискване.

Цената за поставяне на предпазен щит на асансьорите в Русе е между 250 и 300 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    15
    Вярно е
    „специалист“! Какво общо има аварийния стоп с предпазния щит против пропадане в шахтата?!?
  • 1
    14
    до 13
    Хайде още един „специалист“ се изтропа!
  • 0
    13
    88
    Какъв предпазен щит? Що за глупост? Горе и долу на кабината има по една "дъска", която играе стоп. Затова отпаднаха решетките, които се дърпаха в старите асансьори. Сега пак ще слагате.
  • 0
    12
    Свиреп
    Аз съм гей, любовник съм на ИБан Културиста, дето се къпе по шадраваните, ама той нали сега е в психото и нещо съм се напрегнал от липса на мъжки ласки
  • 6
    11
    Русенка
    Що пък да няма щит?! Е! При социализЪм@ НЯМАШЕ ЩИТ! Беше безплатно! Не плащайте за щит по 30 лева на семейство! За да паднат децата ви в шахтата? И тогава да квичите.... ау, демокрация! Другите са виновни!,За 200-300 лева на 10-15 семейства от вход!!! Големи мискини са се населили в малката Виена!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари