Спипаха русенец да се разхожда с откраднат велосипед

1
При задържането мъжът е оказал съпротива на органите на реда
При задържането мъжът е оказал съпротива на органите на реда

При задържането мъжът е оказал съпротива на органите на реда

Мъж откраднал велосипед е задържан от полицията вчера. Около 13:40 часа във Второ РУ, чрез ЕЕН 112, е постъпил сигнал от жена, че от адрес на ул. "Доростол" в Русе ѝ е откраднат велосипеда. Веднага на място е изпратен екип от Второ РУ.

Потърпевшата обяснила на служителите къде е било оставено колелото и уточнила марката и модела му, като им е показала и снимки. Тогава полицаите установили, че велосипедът прилича на този, който по път към адреса са забелязали да се управлява от мъж. Екипът бързо се е насочил обратно и след кратък обход в района е засякъл мъжа в близост до бл. "Клокотница" № 1. Той бил все още с откраднатия велосипед.

При последвалото задържане мъжът е оказал съпротива на органите на реда. В крайна сметка е задържани и отведен във Второ РУ. Установено е, че е русенец на 33 г.

Случаят е документиран, като е образувано бързо производство по описа на Второ РУ и е уведомен дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    От Русе
    Браво на полицаите за добрата им зрителна памет и бърза реакция.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари