Спипаха огромно количество опасни таблетки за полова мощ

0

Голямо количество таблетки за полова мощ задържаха митнически служители от Митница Видин в района на ГКПП Дунав мост ВидинКалафат, съобщиха от Агенция "Митници".

Мобилен митнически екип е селектирал за проверка турски камион, пътуващ от Турция за Холандия, управляван от турски гражданин. При проверка на шофьорската, митническите служители са открили скрити под леглото 1906 блистера с лекарства за стимулиране на половата мощ. Общото количество на задържаните таблетки е над 10 000.

Лекарствените продукти са с наименования "Tiger", "Jaguar" и "Cobra" и вероятно са произведени в Украйна. Те са в необичайни за оригиналните препарати цветове и с екстремно високи стойности на активното вещество. Именно поради това фармацевти предупреждават, че употребата им може да бъде опасна за здравето. Тези лекарства нямат легално разпространение в България.

В обяснението си пред митническите служители шофьорът на камиона е казал, че е закупил лекарствата на черно и няма документи за тях. Лекарствените продукти са задържани. За случая ще бъдат уведомени компетентните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари