Спипаха муле на телефонни измамници на ГКПП "Дунав мост"

2
В него са намерени парите от измамата, която е осъществил през същия ден
В него са намерени парите от измамата, която е осъществил през същия ден Видео: NOVA

В него са намерени парите от измамата, която е осъществил през същия ден

Полицията във Варна, съвместно със своите колеги от Русе, задържаха муле на „ало” измамници с голяма сума пари. 52-годишният мъж е бил хванат на границата ни с Румъния в опит да напусне страната. В него са намерени и парите от телефонна измама, която е осъществил през същия ден.

Получихме сигнал за мъж, съпричастен към телефонна измама, от жител на Варна. Съвместно с колегите от Русе започнахме издирване и успяхме да го задържим на границата. В него бяха намерени сумите 4 500 евро и 1 600 долара”, заяви началникът на сектор "Престъпления против собствеността" в ОДМВР – Варна Живко Костадинов, предаде NOVA.

Според полицията 52-годишният е бил участник и в други измами. „Общата сума, за която е отговорен, е около 70 000 лв. При някои от измамите са били предадени и златни накити”, допълни Костадинов.

По думите му сценарият, който телефонните измамници във Варна използват е, че се провежда специализирана полицейска операция за залавяне на престъпници. Като призовават хората да им съдействат, представяйки се за висши полицейски служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    aha
    Да му отрежат езика и да го пращат зад решетките да му разпъват скротума ежедневно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари