Спипаха моторист, избягал от полицията в Силистра

0
Мотоциклетистът преминал през село Айдемир и продължил в посока Русе
Мотоциклетистът преминал през село Айдемир и продължил в посока Русе Снимка: Архив

Мотоциклетистът преминал през село Айдемир и продължил в посока Русе

Служители от сектор „Пътна полиция“ в Силистра са установили мъж на 41 години, избягал от полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 9 юни около 22:10 часа към мъжа, който управлявал мотоциклетСузуки,“ бил подаден знак за спиране от полицейски служители, но мотоциклетистът не се подчинил. Въпреки излъчените светлинни и звукови сигнали от патрулния автомобил, който го последвал, мотоциклетистът преминал през село Айдемир и продължил в посока Русе.

След предприетите оперативно-издирвателни действия на 10 юни мъжът е установен и му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари