Спипаха мъж с метамфетамин във Ветово

0
Полицаите проверили мъжа, защото бил в неадекватно състояние
Полицаите проверили мъжа, защото бил в неадекватно състояние

Полицаите проверили мъжа, защото бил в неадекватно състояние

На 5 март 2024 г. около 2:40 часа в град Ветово, на улица "Петко Каравелов", служители на РУ - Ветово извършват проверка на лице с постоянен адрес в град Русе и настоящ адрес град Ветово.

Мъжът бил във видимо неадекватно състояние - под въздействие на наркотични вещества. В хода на извършената проверка и личен обиск в него е открит прозрачен полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество. Проведеният тест показва, че веществото е метамфетамин.

Въпросното наркотично вещество е иззето от органите на МВР. По случая е започната проверка.

На 5 март 2024 г. в РУ - Ветово е задържан 32-годишен мъж от град Ветово във връзка с незаконно притежание на наркотични вещества.

В хода на проведената беседа е установено, че в обитаваното от него жилище, находящо се във вилна зона на град Ветово, той държи движими културно-исторически ценности.

Ценностите са открити на посочения адрес и са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е започната проверка за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари