Спипаха дрогиран таксиджия в Русе

0
Русенецът е опитал да избяга, но е бил заловен от полицаите
Русенецът е опитал да избяга, но е бил заловен от полицаите

Русенецът е опитал да избяга, но е бил заловен от полицаите

На 29 март около 21:30 часа във Второ РУ е получен сигнал, че таксиметров лек автомобил "Дачия Логан" не е изпълнил подаден сигнал за спиране на патрул на РУ - Сливо поле и се движи в посока към град Русе.

Веднага е предадена информацията на дежурните екипи по трасето. Водачът не е изпълнил сигнал за спиране със стоп палка и фенер, подаден и от патрула на Второ РУ и след кратко преследване лекият автомобил е спрял в района на 4-ти километър (в района на индустриалната зона). Водачът напуснал колата и започнал да бяга, но е заловен от полицаите.

Установена е самоличността му – русенец на 22 г. При направен обиск в него е намерена кутия за цигари, в която е имало кафяво-зелена суха тревна маса. Той е задържан и откаран във Второ РУ, където направен полеви наркотест на веществото е показал положителна реакция за канабис. Случаят е документиран и е образувано бързо производство по описа на Второ РУ за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Русенец
    Почти всички таксиджии в Русе са или пияни или дрогирани или продават наркотици пускат червената лампа и няма проблем
  • 4
    2
    мм
    Всички млади пият наркоман ,Гешев другарю на тези по 10 години венадага зе дават не споразумения!
  • 7
    1
    Кофти дрога
    използва, щом е мислил, че с Дачия Логан ще избяга от полицаите !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари