Спипаха дрогиран шофьор в Сливо поле

1
22-годишният младеж от Сеслав е спрян за проверка по обед на 6-ти март
22-годишният младеж от Сеслав е спрян за проверка по обед на 6-ти март Снимка: архив

Спипаха дрогиран шофьор в Сливо поле

В РУ - Сливо поле е образувано досъдебно производство за установен при полицейска проверка водач да управлява с положителна проба за наркотици. Това е станало, след като на 6 март по обед екип на районното управление в Сливо поле е спрял по бул. "България" в града движещ се в посока гр. Русе автомобил „Ауди“ с разградска регистрация с водач на 22 г. от с. Сеслав.

При направените проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотици, униформените са констатирали, че мъжът е управлявал с положителна проба за канабис и метамфетамин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари