Спипаха дрогиран шофьор на булевард "Липник"

0
21-годишният младеж е отказал да даде кръвна проба
21-годишният младеж е отказал да даде кръвна проба Снимка: архив

21-годишният младеж е отказал да даде кръвна проба

На 26 януари около 22:40 часа в Русе, в района на бул. "Липник" - пътен възел с бул. "България", екип на Второ РУ е спрял за проверка автомобил с марка БМВ с русенска регистрация, при която като водач е установен 21-годишен. На място е изпратен екип на Пътна полиция, който да извърши тестване на шофьора за употреба на алкохол и наркотици, съобщиха от полицията в Русе.

При проверката уредите са отчели отрицателен резултат за алкохол, но положителен за наличие на наркотични вещества и/или техни аналози. На водача е съставен акт и му е издаден талон за изследване, задържан е и е конвоиран до болницата, където е отказал да даде проби за изследване.

Случаят е предаден на разследващ полицай и по него е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари