Спипаха депутат да се сваля във Фейсбук с известна тв водеща

0

Как родните депутати уплътняват работното  си време?

Кръстословици, игри във фейсбук и флирт в социалните мрежи изпълват трудовия ежедневник на един депутат, коментира BIG5.

За надника на един работен ден за родните законотворци ние данъкоплатците плащаме средно по 300 кинта на ден.

Ако все още сте наивници и мислете, че народните ни представители коват закони и умуват върху геополитеческите, икономически и политически проблеми на България, вижте реалността.  

Те са до гроб оттегчени от дългите пленарни заседания. Три пъти седмично по цели 4 часа на ден.  Та това е почти един  работен ден за стругари.

Милите законотворци,  трябва да присъстват, защото има санкции и ще им резнат от заплатата и затова поведението им е като на ученици.

Фото находка на BIG5 e доказателство за това.

Вижте с какво се занимава депутатът от Патриотичния Фронт Милен Василев Михов и негова  тайна обожателка по време на пленарно заседание.

Днес между другото се приеха на второ четене промените в Закона за банковата несъстоятелност, което касае всеки втори българин.

В пленарна зала днес патриотът гледаше скучно и отегчително, визуално изглеждаше неадекватен и невъзприемащ случващото се около него. Изведнъж някак си фейсът го разсъни.

"Когато ти писне от глупостите в НС, звънни да пием кафе. 0899 32* 71* Прегръщам", пише до народния избраник на лични Миглена Ангелова. / б. ред. възможно е това да е известната с най-много бракове тв. водеща/

"Ще трябва да звъня постоянно....", следва светкавичния отговор на депутата. Асколсун г-н Михов, биха казали от ДПС. Като има толкова глупости, защо не напуснете Народното събрание или заплатата на депутат не е глупава?

Милен Михов е на 55 години и е от Стара Загора, по професия е историк и е депутат от четвърти избирателен район във Велико Търново.

Господин Михов, българският данъкопплатец не ви плаща заплата, за да скучаете и да си контактувате във фейсбук! Ако ви е скучно и глупаво на депутатския стол просто го отстъпете.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари